onsdag 8 mars 2017

Onsdag 8;e Mars


Hej på er igen!
 Vi flyttar oss österut längs Spanska solkusten och har passerat en massa jordgubbsodlingar och ni kan själva se resultatet stora, söta och goda!
Efter vägen passerar man en del konstiga formationer och så dyker han med gitarren och tjuren Ferdinand upp igen.
Söndag 26;e februari kom vi till Camping La Bella Vista i Manilva. Vi hade fått tips om denna camping men ingen ACSI så det blev 30 Euro/natt. Gratis WiFi är ju bra om det fungerar på hela campingen. Det enda stället var utanför receptionen som ni kan se när Dan sitter och nätar. Vi var nere på strandpromenaden som var vacker med små restauranger men det var fullt med folk överallt så det fick bli restaurangen på campingen som inte var någon höjdare och var högljudd på grund av alla engelska fotbollsfans men eftersom vi var sena måste vi ha mat. Det var inte mycket att välja på men det vi åt var gott.
Papegojblommor och Mimosa blommar för fullt.
Några bilder på vägen förbi alla kända ställen Marbella, Fuengirola, Malaga m.m. stora hotell och vi förstår att det är mycket golfspelare som håller till här.

Tisdag 28;e Februari anländer vi till Camping El Pino i Torrex 9 km väster om Nerja. Efter lite letande hittade Kirsi en solig och bra plats nära receptionen med bra och gratis WiFi  fungerade perfekt. Vi hade tänkt att stanna 2 nätter men det blev 3 dagar med kanonväder och sol. Campingens hygienutrymmen är slitna men rena och fräscha. Duschen är ett frågetecken (byggt för korta människor enligt Dan) Disken endast kallvatten men det är väl ett I landsproblem? Lite blommor och blad och den sista bilden är enligt uppgift avocado (säger de som varit här i 7 år på campingen)
Stranden i Torrox och Kirsi måste ju fota mer blommor.
Efter en promenad till stranden är det gott att koppla av med lite tapas och ett glas rött. De ska va gött o leva!!!
På strandpromenaden såg vi en massa husbilar och det var fricampare. Vi träffade en man som hörde att vi talade svenska och som bott här intill i 15 år och var från Göteborg. Han berättade att polisen lät bilarna stå ca 5 dagar sen kördes dom bort, Han sa att soporna slängde de i "min" soptunna eftersom dessa fricampare har varken tillgång till vatten, sopor eller tömning av gråvatten och toa så man kan ju undra var de gör av detta. Det här är inget för oss!!!
På vägen hem till campingen kan det vara bra att det finns en utomhustoa ifall man inte klarar sig "hem"
Nu är vi på väg till Bolnuevo och vi har passerat en massa avocadoodlingar och landskapet skiftar utseende.


Vi befinner oss just nu på Camping Playa De Mazzaron i Bolnuevo och njuter av sol och värme. Vi har tänkt att stanna här till söndag 12;mars (kanske lite till) Vi trivs på denna camping och återkommer snart med ett separat inlägg från denna fina anläggning.

Det är konstigt vad tiden går fort på fredag 10;e mars har vi varit hemifrån i 5 månader!

Vi hörs snart igen och ha de gött!!! 
Från 2 livsnjutareInga kommentarer:

Skicka en kommentar