söndag 14 oktober 2018

Söndag 14; oktober

Hej igen!

Efter att vi har övervintrat i Portugal två vintrar blir det dags att prova Spanien denna vinter. Vi ska bo på Camping Playa Mazarron i Bolnuevo.
Nu när det är höst och mörkt både på morgonen och kvällen känns det rätt så bra att lämna Sverige trots att vi har haft några fantastiska dagar den senaste veckan. Riktig brittsommar!
Imorgon den 15;e oktober kör vi på färjan till Kiel.
 Skalman är redo och klar mot nya äventyr. Kirsi har haft långa listor med saker som ska med eller inte (det gäller att tänka på vikten på husbilen) men nu är det packat och klart. 
Tänk att vi åkt i Europa med husbil i sju år utan miljömärken för Tyskland och Frankrike. Det kunde blivit dyrt.. Tack bloggen Bo i husbil för tipset!
Det är smidigt att åka Göteborg-Kiel. Fem mil till Göteborg och på tisdag morgon vaknar vi i Kiel efter en god natts sömn och en god frukostbuffé. Skönt att slippa köra genom hela Danmark och två färjor.
Biblioteket uppdaterat så vi klarar oss ett tag.
Lite höstbilder från Granholmen. Kärleksörten blommar än trots att rådjuren kalasade på dom i början på sommaren.
 
Förra söndagen lyckades vi få ihop en familjeträff med Johan ,Linda och Harry. Krille, Nina, Siri och Klara. Det kan vara lite lurigt eftersom några av dom jobbar helger m.m. Det var så roligt att vi kunde träffas innan vi åker. Vi bjöd på smörgåstårta och våfflor. Alla var nöjda och belåtna. Det blev lite kramkalas också och en liten tår i ögat men det finns ju Skype och Facetime så vi har håller kontakten med våra nära och kära. 

Ni får ha det så gött här hemma och vi uppdaterar bloggen när vi kommer till Spanien.

Kirsi & Dan  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar