söndag 2 oktober 2016

Söndag 2 oktober

Dagarna går så fort nu så att det är knappt man hinner med. Idag söndag är det andra dagen som pensionärer. Häromdagen fick vi vi pensionsbrev och det var ju spännande.. Veckan som har gått har det varit fullt upp med att fixa med husbilen och besök i Lindome hos barnbarnet Harry med familj.
Dan har även pysslat lite med skogen och plockat ner gamla fågelholkar som är obeboeliga.
Gamla fågelholkar plockas ner

Vi har också gjort oss av med alla våra gröna växter och vår goda granne Marina tog hand om det mesta och Kirsi glad att inte allt hamnade på komposten. Men några fick gå dit ändå...


Dan har letat ett tag efter en GPSklocka som registrerar längd och tid på våra kommande träningspass och Kirsi hittade en på Stadium outlet i Alingsås så det blev köp.
 Observera priset


 1200:- skulle den kostat men 350:- är OK

Helgen inleddes med fredagsmys bestående av ostfondue och ett gott rött vin.


Nu i helgen så har vi haft våra andra två barnbarn Siri och Klara på besök och det har varit en intensiv lördag och söndag.
  
Våfflor är gott 
Teckning och klippa figurer är kul tycker farfar också.Bilden talar för sig själv eller?
På tisdag 4/10 ska Kirsi bjuda sina 24 arbetskamrater på Kirurgmottagningen på smörgåstårta och det känns bra efter att varit plikttrogen på Alingsås Lasarett i 42 år och 5 månader. Kirsi skulle ju officiellt avtackas på Nolhaga Slott i mitten av oktober men det var inte aktuellt eftersom då är vi redan någonstans i södra Europa. Nu är vi LIVSNJUTARE!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar