onsdag 9 november 2016

Onsdag 9 november

Dagarna bara går och går vart tar dom vägen? Nu har vi varit borta hemifrån i en månad. Det känns som att vi börjar landa nu men det är fortfarande en hel del som är nytt för oss som ska bo i husbilen Skalman i ca 5 månader till. Vi har som längst bott i bilen ca 5 veckor förut så det är lite skillnad. Vi har hunnit med en del så vi lägger in lite bilder med kommentarer.

Allt har funkat perfekt tills vi kopplade in elen på vår plats då slutade laddningen att fungera på startbatteriet. Laddningen på batteriet till bodelen fungerar. Felsökning pågår fast det har varit för varmt så det får vänta några dagar, det är ingen brådska.

Busshållplatsen ligger precis utanför campingen. Bussen till Lagos skulle gå enligt tidtabellen 09.34 men dök upp 10.04 men vad gör väl det vi har ingen brådska vi skulle bara göra en sightseeing för att bekanta oss med staden. Vi steg av vid bussterminalen inne i Lagos. Därifrån går det bussar åt alla håll t.ex. Lissabon m.m
.


Många fina båtar såg vi när vi promenerade på hamnpromenaden i Lagos.
Vi besökte Mercado Fish market, här fanns fisk som vi aldrig sett förut. Tyvärr så tog batteriet till kameran slut så det får bli fler bilder en annan gång.

Vi körde en maskin tvätt och en del fick vi tumlat resten fick vi hänga upp i förtältet eftersom det naturligtvis just denna dagen blev ösregn på eftermiddagenLördagsfrukost med Melodikrysset som vanligt.
Vi har ju plockat ur TV;n ur husbilen men det går lika bra att se IDOL på datorn. Skalman var lite intresserad också.

Söndagspromenad till Praia da Luz
Vi såg några som stod och fiskade nere vid havet. Undrar om dom fick någon fisk?
Dan står utanför kyrkan och lyssnar på en del av högmässan.
Lite blommor (Papegojblommor) måste vi också ha med idag.

Apelsiner och citroner växer det i många trädgårdar
Brunch efter söndagspromenaden. Stekt bacon och ägg på rostat bröd. Kaffe till är inte helt fel.
En vanlig söndagseftermiddag!?
Arbetet fortskrider på den nya spa anläggningen.
Måndag i solen med en god bok.

Plattan är bra när man lyssnar på radio Göteborg på dagarna men helt plötsligt tystnar den. Plattan säger ifrån att den blivit för varm så det var bara att ta in den i skuggan för att svalka av den.

Det var allt för nu återkommer om några dagar.4 kommentarer:

 1. Nu har jag bara 21 dar kvar till pension "på riktigt" och har idag införskaffat dubbar till skorna. Hade ju hellre köp ett par flip-flop, och suttit i solen..... Tycker det är förfärligt roligt att se alla era bilder och hoppas att ni laddar batteriet bättre men å andra sidan.... vem har bråttom? Ha det gott / Ewa

  SvaraRadera
 2. Ser ut som ni trivs! Väl förunnat! =D
  Kram från klanen Ohlsson / Lennmark! <3

  SvaraRadera
 3. Vilket härligt avslappnat liv!

  SvaraRadera