måndag 8 augusti 2016

Semester

Hej på er!
Nu har vi varit semesterlediga i 2 veckor och börjat jobba. Kirsi har 2 veckor kvar innan en lååååång semester och jag har 5 veckor kvar till samma långa semester. Under 2 veckors semester har vi hunnit med att ta med oss vårt äldsta barnbarn Siri drygt 5 år till Daftö camping på en spännande piratresa.

                                          Farmor Kirsi och Siri i Piratpoolen

Sedan skulle vi fira vår äldste son Johan som fyllde 40 förra tisdagen och han var på semester med frun Linda och sonen Harry på Skummeslövs strand i deras stuga.
Vi kom på att varför ska vi stanna hemma i Alingsås så vi drog till Bua gästhamn som är en otroligt fin ställplats redan på måndagen.
Efter övernattning i Bua så körde vi ner till Skummeslöv på tisdagen och överraskade Johan på hans 40 årsdag och hade en otroligt trevlig eftermiddag med god tårt & kakbuffé på altanen hos Åsa (Johan;s svärmor) På kvällen blev det grillning med mycket goda tillbehör. Många av Johan och Linda;s vänner dök upp under eftermiddagen. Surprice!!! Johan blev överraskad och glad.
                                         Johan med sonen Harry (ett riktigt yrväder)
                                          Johan med fru Linda

När klockan började närma sig 12 på natten så var det skönt att krypa ner i våra bäddar i Skalman 2. Vi har ju alla lite olika tider, småbarnsföräldrar och snart pensionärer. Det är så gött att ha "huset" med sig och vakna o äta sin frukost när man vill och sedan kan man ta en köpp och fortsätta umgås.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar